unaloműzés. önterápia. miegymás.

- -

2009. március 7.

Hétvégi summázás

Az év 10. hete, wassernixe összegez önmagának:

Kisebb hétvégi buli után hétfőn új munkahét. Kulturált vitázással egybekötött pizzázás, hosszú idő után láttja a Malomvölgyet megint. Új kedvenc a padlizsános pizza, ismerkedés egy új emberrel. Ha Brúder állja a szavát, jövőre irány Kína. Vagy Japán. Vagy mégiscsak Norvégia?

Kedd, éjjel fura dolgokra gondol, sajnos bénán le is írja azokat. Huss ki az éterbe, alig alszik. Minek ír az olyan, aki nem tud. Később üveget tör, nem eszik. Anyu névnapjára elfelejt sms-t írni.

Szerdán elküldi az sms-t, hosszú séta munkából hazafelé, kis beszélgetésféle. Igazából csak lógás a neten, meg lustaság. A világot megváltani így nem fogja.

Próbatétel csütörtökön, sose végy tervbe semmit, mert úgyse tartod be. Új szavat tanít valakinek. Pocó. Többi cenzúrázva.

Pénteken szerencsére alig van munkája. Távirogat Brüsszellel és Kicsihuszár megmondja neki a frankót. Este cuccostul haza, aznap utálja a tömegközlekedést, 40 perc fagyoskodás a hideg, szeles buszállomáson. 

Szombat. Volt szombat?

A vasárnap mindig a hétfőről szól. Pakolni kell a kofferba, kötelező látogatás a mamánál, este vissza Pozsonyba, mert hétfőn még jobban utálja a tömegközlekedést, mint pénteken. Folyt. köv., amikoris kiderül, hogy a jövőhét nagyobb szívás lesz-e, mint az előző. 

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Végéreértem az elso blognak. Okés, olvasható, érdekes, tiszteletremélto, hogy belefogtál. Bocs, hogy ilyen figyelmetlen vagyok,hogy észre sem vettem, hogy írogatsz(néha úgy kivjavítanám a hibákat:)), de ez már csak foglalkozási ártalom,na de nincs sok hiba, elenyészo!!:)
Van életem, igaz, na de milyen? Szornyu!!!
Megyek másik blogot olvasni, pá!

Wassernixe írta...

Germanista vagyok, magyar helyesírás megy, de néha csak hellyel-közzel :D Talán nem ártana figyelmesebben visszaolvasni a bejegyzéseket ...

Névtelen írta...

Huhúúú, pedig engem pont az a cenzúrázott rész érdekelne :) :) :)